Fyverkerier

Halloooo har köpt fett med fyverkerier, asså kopierade bilden från google haha så tro inte att jag har köpt såååå mkt haha.

Gott nytt år!

Whaaateefuuuuck, vakan nyss, missade min chans att få dricka från systemet helvete haha nu har man ingen dricka på nyår o vill verkligen inte ha vodka haha. Hmmmm... Jag får lösa det på nått sätt, iaf så gled jag runt med danne i hans bil haha på natten, samt jessica en stund oxå. så kom hem vid fyra, sen skulle jag såklart äta o lalala.. ska storstäda nu iaf haha så vi hör seeeeeen mina gullisar

Soooova

Kom precis hem, gled runt lite i bilen med danne, o jessica ett tag haha ska äta o sen sova för imorgon måste ju man stäääda hela dan haha godnatt!

Vart tog kärleken vägen?

Kärlek: Fuck kärlek, fuck killar, fuck tjejer fuck allt o alla som har med "kärlek" o göra. Har suttit o diskuterat med en så inte bra vän t mej på facebook om just de här, otrohet. Shit nu kommer jag känna mej som värsta bögen som inte har nått liv som skriver detta på sin blogg men e tvungen skiteri. Man vet aldrig nån annan där ute kanske tänker som mej? Alltså förhållanden, shit jag e fucking femton år, jag e så jävla liten, jag e barn. men de flesta har gått o blivit galna. jag kan få ryck när jag ba shiiit måste ha en pojkvän men när jag tänker efter mer o mer va i helvete ska jag ha pojkvän för när jag endast e femton år gammal. liten snorunge, jag ska va ute supa, festa fucka ur haha. tycker inte ens att jag borde bry mej om vad killarna där ute tycker om men ifall jag skulle komma utan smink på en fest tillexempel. jag kommer för att festa för min och mina vänners skull. inte för deras skull, och mina vänner gillar mej hur än jag ser ut. alltså allt det här med sex oxå... har ni tänkt på en sak? folk i min ålder som är oskulda skäms för att vara det, istället går de på fester o tappar oskulden med nån kille som de sagt en mening till o som de kanske aldrig mer kommer träffa, bara för att slippa skämas om att man var oskuld. jag skulle lätt va stolt om jag var oskuld. förstår ni min bild? jag säger inte att man ska tappa oskulden med den man gifter sej med utan, man ska tappa den med personen man vill tappa den tex som sin pojkvän/flickvän o när man är beredd. inte tappa den bara för att tappa den. jag borde bli psykiator haha. och alla ni därute som är så depserata efter förhållanden, leta inte. låt ödet bestämma den rätte för er, ni kommer själva känna när det verkligen "klickar" på riktigt, det kanske bara är en arbetskollega som ni alls inte är attrahaherade av på det sättet, men ni kommer känna klicket o veta "han/hon är min, han/hon kommer bli min o stanna min förevigt". tack för att ni tog er tid på att läsa min berättelse herååååå!

Emelie

Igår mötte jag Emelie och Suzana i Farsa, om vi ändå var i farsta strand så passade vi på att köpa lite mums t kvällen. vi kollade först på The Grudge 1, sen skulle vi se 2:an men ingen av oss pallade eftersom man sett filmerna ett par ggr så jag satte på min favorit film Men In Black 2, alla tyckte den sög föutom jag haha. Sen gick alla å la sej o jag fortsatte kolla på fett tunga filmer haha värsta psykooofilmerna, usch. Men sen på morgonen blir man väckt av en jävla babian som heter Emil har säkert fett med blåmärken nu haha. Kom precis hem o min mamma e påväg hem med donken t mej hihi, myyyyys <3
fingaflip

Hemmaaa

Äntligen hemma haha, fyfan har vart i ett dårhus inatt fucking freaaaak familj. Uppdaterar snart med bilder, herååå!

Farsta

Rullar in mot farsta nu, ska möta emelie o suzana, seee yaaaa

Mm.

Vakna preciiiiiis, e på så jävla dåligt hummör vettefan varför. Irriterad på allting hahah och jag hatar fooooolk som inte kan fatta att man inte vill träffa de haha! fuckiiiiiiing snälla stick från mej haha. haaaatar när folk ska röra mej precis när man vaknat eeeeeeuw de värsta jag vet hahah, aja. ska upp o käka nu vi hörs!

fett tunga filmer

har kollat på skit bra filmer idag o bara druckit coooola. vart fett nice ska famtiskt lägga mej alldeles strax ska kolla på filmen först men vi hörs imorgon :)

Köpt, nåra dar sen!

fast i rosa
o se den här gulliga mobilen för endast 600 spänn ;)

im cinda lost


Im to proud to tell you that i cry sometimes about it

Idag blir det ännu en hemma kväll, inte vanligt haha... får se till så att det blir vanligare. Om åtta dagar drar jag t Mexico, ska bli toppeeeeeeen. Min farsa kommer strax hem med cola, blir en riktigt myskväll haha. Hmmm, får se vad som händer imorgon men pallar iaf inte sitta hemma haha jag vill ha en bers.
så heeet

.

Tjenamors vaknade precis! Sover ganska mycket om nätterna på den senaste tiden haha. Igår åkte jag t skogås, varm med aiman och hans två kompisar. vi gjorde inte så mycket, lyssnade på musik typ o kollade på film för hade verkligen ingen lust o dricka. sen promenerade jag t trångsund för att möta alexander, jag var med han i ett tag o sen rullade jag hem, som tur fick jag sällskap på hemvägen av min granne, skit rolig tjej, 21 år men skit trevlig. hon var stupfull så de va skit kul att prata med  henne haha. hon berättade om sina kärleksproblem o hennes ryska syster o ja vene vad haha.
just nu kollar jag på ice age två ska snart åka o  köpa nått gott i trångsund o bara kolla på min serie the walking dead, sjukt bra! :)
Tjenamors vaknade precis! Sover ganska mycket om nätterna på den senaste tiden haha. Igår åkte jag t skogås, varm med aiman och hans två kompisar. vi gjorde inte så mycket, lyssnade på musik typ o kollade på film för hade verkligen ingen lust o dricka. sen promenerade jag t trångsund för att möta alexander, jag var med han i ett tag o sen rullade jag hem, som tur fick jag sällskap på hemvägen av min granne, skit rolig tjej, 21 år men skit trevlig. hon var stupfull så de va skit kul att prata med  henne haha. hon berättade om sina kärleksproblem o hennes ryska syster o ja vene vad haha.
just nu kollar jag på ice age två ska snart åka o  köpa nått gott i trångsund o bara kolla på min serie the walking dead, sjukt bra! :)

jaaaa

kom hem precis pallar inte bloggga från luren as joibbigt haha för.min mamma har tagit min dator så hoppas på att kunna blogga imorgon från datan på morgonen. ska strax upp o jobba måste sova nuj godnatt :-)

Halloooo

E hemma nu, vart keffaste natten eveeeer haha, de va typ en bra sak berättar när jag återkommer alldeles strax!

grillen

Sitter på grillen i gullmars o käkar hehe...

Fick med mej ett par saker idag...

lägger upp det imorgon på bloggen, fast tror inte de blir så aktiv bloggning imorgon heller eftersom jag jobbar... men ska försöka blogga från jobbet hhiih

Min uppdatering är ju verkligen hemsk!

Har faktiskt igentligen ingen tid för att blogga just nu menmen, igår så var vi ju på fest med mårten hos löken i hökis frånbörjan... men sen gick vi hem t en annan kille med yasser (alltså jag fanny o jessica) o softade där ett tag, sen rullade vi tillbaka t mårten haha o strax innan alla skulle dra så bli ju hennes mobil baxad, såklart! sen när vi står vid tuben så börjar såklart mårten jiddra med väktarna så de rannskar han eller vad man nu säger och avvisar honom från sl's "area". sen precis när tåget stannar på perrongen o fanny springer (hon var aaaaspackad) så ramlar hon ner på spåret HAHAHA. jag e fett fittig som asgarvar hahah tänk om hon bröt nått, jaja jag drar upp henne snabbt o springer t tuben o håller upp dörrarna. vi hamnar med tåget o åker hem :) laddar upp bilder senare, ska rulla nu o möta jessica herååååå!

Heeeej bloggar snart!

Hemma nu efetr två långa dagar, strax tillbaka :)

,


Mårtellen

Tjabbaaaa ska dra nu o möta fanny o freja, tror vi ska t farsta t en kompis o kröka vi får se :) det e fest i hökis oxå... niceeee! herå

Mina julkappar!

Från mina kusiner:
Parfymen stinker bajs
Från min bror o hans tjej:
500 spänn
Mina päron:
sen fick jag andra tre plagg men de var så fucking fula skäms att lägga ut hahaha

Hejhej!

Vaknade två någon gång tror jag att det var? Igår kom vi hem kl 10, la mej på bara 1o minuter eftersom jag var förberedd på att vakna vid 11 för att åka på fest i Hökis med Mårten... Men det hände ju aldrig haha. Så har sovit i sammanlagt 16 timmar idag haha. Nu på lovet sover jag typ fem timmar på natt så för mej var det ungefär tre nätter. shiiiiit my gard haha. Idag kanske jag ska träffa Mauri, men om inte så blire väll partaj någonstans :) e på fett bra humöööööör hähäh herå!

feeet bil jag o farsan i italien i somras. juste måste köpa en ny lur imorn ooooo blev på kefft humör nu haha hatar min farsa han ska alltid förstöra allting... iaf aa ska köpa nu lur imorgon blääääääää

Min kamera äger

Sitter hemma hos min faster just. vääntar på julklapparna hahah! Är fett hungrig oxå ska käka nuuuuu tjarå!

Klar nuu!

Nu är alla klara och vi väntar på att min brorsa och hans tjej ska komma någon gång så vi kan öppna alla presenter. Har öppnat en, fick ett jätte gulligt halsband från min mormor och morfar.. faktiskt så vare shwarovski :) Inte för att jag kommer andvända halsbandet haha men de e ett fint minne av de. JAG VILL BARA ÖPPNA ALLT HAR DAMP. öveeeen fast jag vet vad det är haha. men sen vid tre ska vi rulla t mina kusiner o fira jul med de... där kommer jag få ännu mer presenter hihihih uppdaterar bilder sen med min nya kamera!

Ääääntligen hemma!

Har precis duschat, fyfan vad skönt det vaaaaaar! kände mej så äcklig innan haha. åååå fett onödigt tt vi åkte t husby eller vart vi var fick endå ingen jävla fitt skjuts men vi fick mat! :D ska gå o sova i en och en halv timme nu eftersom jag inte sovit någonting alls så vi hörs väll sen
hahahaha så mobbad typ när jag hade börjat röka

Omar

Heeeeeeeej har inte sovit ett fucking skit o är fett me röksugen. Idag träffade jag Yasin o Jessica i Liljeholmen sen rulla vi hem t Yasin, där var hans brorsa Monir. Vi rullad eifrån han runt två o åkte o mötte bappi o hökarängen. vi rullade hem t hans kompis. softade där fett länge haha sen åkte vi o käka tydligen ända borta i kista??? vill bara hem o sovaaaaaa fan vill ha skjuts heeeem. fyfan herå vi hörs imorn e på kefft humör

Filenur

Jag e värsta fineluren, har kollat igenom alla mina julklappar haha. Jag kan verkligen inte motså att inte kolla, detta e hemskt. Det blir utgång idag om jag nu får... de trotts allt jul imorgon och då jävlar :) haha as mobbad men kommer få min käresta kamera o kläder vad jag vet hittentils. Lyssnar på jullåtar haha jag vet e skitmobbad men de e ju fiiiiina. Ja, då äre det bara några kvar tills nyår dåååå. ska supa sönder haha :D men ska gå o käka toacos nu, dricka cola o äta glass i efterrätt herååååå!
fett småååå haha

Handlat julklappar!

Kom precis hem från stan, har vart där med mina föräldrar o shoppat julklappar t familjen.. allt gick på 1300 kr haha nice. sitter o äter pannkakor med sylt, lite senare ska min farsta laga tacos oxå :) ska börja slå in julklapparna nu herå!
haha fett gamal bild!

Är hemma hos Lizzeeeee

Är med Alex, Jonte, Lizze och Fanny. Dricker några bääääääärs, lyssnar på musik o softar. fett nice








Scooby Doo

Ligger hemma i sängen o kollar på Scooby Doo. Har duschat o fixat mej, väntar bara på min goda maaat. Hihi mina föräldrar ska köpa donken t mej, lixooom kan de bara komma nån gång vill ha maaaaaat!

hejsan

typ en sån grå kofta köpte jag, o sen fick jag en el cigg av en kompis, asså fick laddare filter allting haha fett snällt!

traaaaaaatraaaaaatraaaaaa


Degaaaaaaat

Har inte gjort någonting faktiskt, får se om man drar ut ikväll rå. Fanny ska åka t farsta o typ shoppa med sin syrra så ska jag åka o möta henne sen efter när de e klara. Hoppas på nått kul ikväll, för imorgon ska ja va hemma o mysa eftersom överimorgon äre juuuuuuuuuuul. hoppas jag får de ja önska mej, igentligen skulle jag inte få nått den här julen eftersom vi ska t mexico men hoppas (har önskat mej en undervattenskamera t mexico) plus att min kamera e söndeeeeer :(( hör sen!
haha så söt ååå heiniken bästaaaaa

Heeeeeeeej

vakna precis med fanny. ligger i sängen o softar. herååååå

Godnatt!

Jag och fanny kom precis hem! fyfaaaan va kul vi har haft haha, heeeeelt otroligt. somsagt först var vi helt själva o hade de jäääääääävligt kul, vi hann skräpa ner hela gubbängen med tidningar haha, rappa för hela gubbängen, dansa, pissa på kyrkan hahah fyfan. juste vi var med lizze ett tag oxå men det skrev jag på inläggen innan. sen kom en kompis o hämta upp oss med bil, sen softa vi hemma hos han tills nu. ska strax sova var bara tvungen att skriva ett blogginlägg innan :) skit bra start på lovet haha.......................................

Sitter hemma hos lizze

Har nyss öppnat champange fett niceeeeee. tror vi rullar vidare snart blir nog sista inlägget inatt. våra planer blev ju förstörda för en kompis i gubbis sa att vi skulle komma, fett längesen de va ja träffa han. amen vi hörs sen heråååå

Lalalalaaaaa

Sitter här hemma med fanny, softar, kollar på film. irriiiterad är fett röksugen haha. ska ut på en promenix nu med fannyyyy sen kanske vi rullar t en kompis i gubbis.

Hamburgare

Mmmmm äter hamburgare... blir ni inte lite suktade haha? Efter jobbet åkte jag o mötte fanny i farsta. köpte en grå tjocktröja på killavdelningen hihi mkt billigare dääär. sen köpte vi chips, cola, morötter o lökdip. muuumms bästa!
heråååååå!

Nu sticker jag t jobbet, är redan sen!


OMG NEJ

Hahah driver med rubriken, men asså har läst att det lockar läsare när man har värsta omg-rubrikerna haha. Vaknade iaf nyss, sista dan i skolan va idag och nu får jag inte veta på mina betyg haha. förbannade jävla skit haha. ska snart hoppa in i duschen iaf, rulla mot jobbet. behöver lite julpengar haha

Hatar att jag har en data

som alltid så kan jag inte slita mej bort från äckeldatan haha. den faaaastnar... ska fanimej sova nu heråååå

Tandlblekning

Blekte mina tänder precis. klara inte av det haha ena min tand ilde fett mycket. ska strax sätta på nån film o krypa ner i sängen för imorgon är det äntligen jullov! :) fick mitt pas idag oxå, nämen fyfan va jag skäms haha. jag ser ut som en man. min haka e typ en meter bred o så ser det ut som om jag har acneeeeeee. usch.

Ensam hemma

Nån som vill komma över haha de haaaffflllaaaa. Kom precis hem. Efter att kollat på den bästa filmen Smurfarna finaaalllyyyy haha har aldrig blivit av så åkte jag t jordbro. träffade lamar och tony, va med de ett tag sen rullade jag hem. va med alexander en kort stund oxå, sen vare ju en halvtimme o vänta på bussen såklart så promenerade hem... helt ärligt så vare fanimej skit skönt! otroligt nog hahah. meeeeen ska städa mitt rum o laga mat liteee nu :)
ja o alex för hundra år sen :)

Papapapaaaaaaajpapajpapaoooo

Är så jävla mätt haha, pizza t frukost går fan inte. Lamar ville ses runt fyra så ska antagligen rulla t jordbro snart men ska kolla på film innan haha. SKulle jobbat idag men det blev inte så heller jääävla tjockis jag e. Imorgon äre sista dagen i skolan, ska jobba som fan onsdag torsdag så jag har fett med pengar t julklappar :)
Herååååååååååå

Im lost without you

Godmorgon faktiskt. Vaknade nyss haha. Min natt var skit bra ska ja säga er, sov perfa. Just drf kunde jag inte vakna på morgonen haha. Har iaf sjukanmält mej o ska alldelles strax åka mot trångsund c, ska käka med milko och alexander på oasen, de fett mysigt där haha.
tjarååååååå
jag för några somrar sedan

jag e faktiskt bara femton sådeså


Älskar mitt rum ♥♥♥

Hejsan svejsan 
Hur mår ni? Själv äre jävligt bra ska jag fanimej säga. Kom hem för cirka en halvtimme sen. GLED verkligen runt med Emma o Fredde. Fyfan asså trodde jag skulle dö i bilolycka ska aaaaaldrig mer sätta mej i hans bil haha. Vi fick soppa torsk i trångsund centrum stackarn, men hans kompis skulle komma ända från flemmingsberg o hämta soppa t hnm så han var nog tvungen o stå där ett tag, men emma va snäll o vänta med honom haha jag stack. sviiiiiinkallt. håller på o ladda ner transformers 3 ska äntligen se på den haha efter 100 år. men ni får hare suuuper bra bloggar lite senare kanske


ett taag sen hahah fyfan i feman

Hej

1. Vill du ta ditt ex tillbaka? Nää
2. Civilstånd? Singeeeeeeeel broshaaaaaaaaan
3. Har du någonsin förlorat en nära vän? Ja
4. När var sista gången du verkligen skrattat? Idag
5. Något är fel, den första personen du vänder dig till? Fett mobbad fråga haha
6. Är det någon som inte gillar dig på grund av något du gjorde? Säkert
7. När var sista gången du grät mycket? Veneeeee
8. Är det någon du vill göra allt för? Nära o kära
9. Hur många kan du berätta allt för? Mina närmsta
10. Har du någonsin sett en fallande stjärna? Jaaaaa, o de funkar verkligen!!
11. Har personen du senast höll händerna med betydelse för dig? Ja
12. Beskriv dig själv med ett ord? HET
13. Har du något som hör till ditt ex? Ja
14. Har du någonsin kysst någon av det motsatta könet? Ja
15. Fullständigt namn? Julia Anna Dina Palin
16. Favoritlåt? oooooj svårt har massor
17. Favoritfärg? Svart, blå och vit
18. Bästa vänner? Fanny, Jessica och Suzana
20. Första kyssen? Haha wow de va på dagis
21. Sista kyss? Hhiehiehieh säger inte
22. Första kram? wtf ofta ja minns
23. Senast kram? minns inte haha idag
24. Senaste meddelande från? Lamar brorshan
25. Senaste person som jag någonsin sett? Emma?
26. Mitt missbruk? Säääääger inte!
27. Favorit butiker? vene ingen speciell
28. Vem jag berättar allt för? min katt hihi
29. Favorit djur? veneee
30. Lång? 164
31. Vem har mitt hjärta? mamma <3
32. Favorit film? Men in black hahah
33. En hemlighet? En hemlighet e ju en hemlighet assså om ja säger e de ju ingen hemlighet?
34. Hur mycket bryr du dig om ditt liv, 0-10? wtf
35. De flesta minnen med? suzana
36. Människor har du nyligen blivit mer "nära"? veneeee 
38. Vem jag inte kan leva utan? nära o kära
39. Vem förväntar jag mig att känna för evigt? ?????
40. Vem jag älskar mest? familjen såklart o vännerna

Bloggade genom mobilen men det gick tydligen inte!

Kom precis hem t mej, är med emma :) Efter jag vart i skolan så åkte jag o suzana t bion. Påvägen dit så gick vi vilse när vi skulle ta våran älskade genväg som igentligen var en fet omväg. i snöstormet så krigade vi oss fram, hamna i ett fängelse hahah fyfaaan aldrig mer. kollade på världens keffast film usch vill inte ens prata om den haha. efter bion blev de lite knas. men sen åkte jag o suzana o nåra fler o käka på max, mummmmms... var i stan ett litet tag o sen åkte vi hem. softar o lyssnar på lite skön musiiiiiiik.
hööööööööööööö

jag vill ha sommar faktiskt så vill jag de


Ooooooooooooooooh

Somnade faktiskt rätt så tidigt, fast hade en skit natt. Somnade runt 8 fast vaknade typ 24/7 fett läskigt fick värsta rycken haha. Vaknade kvart i sex utan alarm sen kunde jag inte somna så gick upp o drack fett me vatten haha sen käkade jag några oreo kex :) Har typ suttit o kollat på reklam hela morgonen, asså om ni vet vad jag menar när man kan köpa produkter från teven haha fastnar alltid hypnozzzzzz. Ska iaf t skolan nu, medans alla andra har sovmorgon wohooooo.
hahahahha mattteeeeeeeråååååå

Äklit


fuck the wörld

God naaaaaaaaaaatt, ska faktiskt sova nu hoppas jag haha. Ska försöka läsa ut Shoo bree så jag kan göra min bokanalays imorgon i skolan. Helt själv med suzana haha jävl IG barn. Hare braaaaa älskar att ha damp haha.
Saknar Turkiet fett mykeeeeee <3

Mjukisjulia

Nu har jag bytt om, tagit fram kuk spanska och kuk idrott och kuk hemkunskap :) fett kul nu måste jag döda mej själv med plugg... så jääävla trött oxå. tjarå!
somraaaaaas hej bruuuun

Tjabba

Har sovit i knappast fem timmar. Gissa om jag är en aning trött? Sedan måste jag plugga oxå, ska dra t skolan helt själv o sitta där eftersom jag har rester, visst låter det kul? Iaf igår så var jag o jessica hemma hos Marley, de va kul haha bara att de va lite skumt folk haha. Men sen rullade vi vidare t skogås. vi gick hem t nån jhonny tror jag haha. det var iaf mauris kompis, kände ingen där föutom hnm. jessica la sej o sov så jag var vaken hela natten ensamtjej haha kul? fast nääää. hade rolig natt iaf haha.
hörs snart ska äta :)

Jag åker om två vekor (?)

Jaja åker iaf 5 Janurai va bara tvungen att påminna er. Jag tror att jag övernattar hos Jessica idag oxå haha. Vi kommer antagligen hamna på fest u farsta hos marley eller i skogås med mauri... vi får se! :)
SKa tagga nu haha tjaråååå

Hat o kärlek

KÄRLEK
* Jag älskar cola
* Jag älskar redbull
* Jag älskar mat
* Jag älskar mina vänner
* Jag älskar min familj ibland haha
* Jag älskar att vara psyko
* Jag älskar att softa haha
* Jag älskar att va hype
* Jag älskar öl
* Jag älskar att bajsa
* Jag älskar att prata ryggen på folk jag inte känner, fett kul
* Jag älskar att vara bitchig
* Jag älskar att vara snäll
* Jag älskar musik
* Jag älskar att hata
HAT
* Jag hatar folk som ljuger hehe göre själv men endå
* Jag hatar folk som tror att de e nått
* Jag hatar faktiskt opera
* Jag hatar skolan
* Jag hatar sverige
* Jag hatar att ha tråkigt
* Jag hatar att inte hata :p
* Jag hatar folk som bedömmer efter första blick eller vad det heter asså att folk bedömmer folk efter en minut lixoooooom

Shoppat med fina mami ♥


HalliHallå

Ska in t stan med älskade mamma alldeles strax. Ligger efter i skolan fett mycket så måste dit tidigt på Måndagmorgon fast vi igentligen ska ha bio... kul! Vaknade i Jessicas säng runt halv två någon gång. Min pappa kom o hämta mej vid två o nu sitter jag hemma haha har inte duschat ingenting o ska in t stan med mjukisdräkt!
Fett fräsh jag vet, låten passar haha :)  Tjaråååååå

I Skogåååås hos Lazar

Sitter hemma hos Lazar, lite kul haha tänker på laserturken men de kan ja inte säga t han haha fett fittigt. Är med musa, mauricio, själva lazar, jessica, fanny och lazars brorsa minns inte vad han heter. först idag åkte vi t östermalmstorg o hamna på nån jävla skit fest sen åkte vi hit. har vart fett soft men vill sova nu vill hem haha de fett nära t mej ju :) hörs sen puss

Fina vänner


Mina fiiiiiina vänner love u <3

Morsning Korsning!

Häääääy, vaknade precis. Ska strax t jobbet men orkar inte gå upp ur sängen hehe. Har sovit i 10 o en halv timma, men är fortf trött? Fett skumt? Ska trax upp o käka nån fet frukost, vi hörs på antingen jobbet eller efter :)

Wäääääääääääääääääääääy

Min mama e bäst <3 Efter skolan åkte jag hem t Fanny, jag var hos henne ett tag och sen åkte jag t Farsta för att handla med min mamma. Fick oreo, såndär sallad man gör själv i själva affären bästa salladen haha, Cåla hon e inte snåla, ost och broccoli soppa o choklad. Visst e hon bäst? :) Aja men nu har jag bara vart hemma typ suttit framför datan bara. Imorgon är det ingen skola, yes! Men ska jobba, börjar runt tolv :) Efter jobbet kanske jag o min mamma ska julshoppa lite hihi. Men ska kolla på film nu sen sova vi hörs!
mamma o pappa

Skön musik, och en skön plats

Tja, är på toppen humör. SItter i Spanska w.s själv o ska strax plugga. Hoppas det går bra. Gjorde faktiskt ganska mycket i skolan igår, speciellt i mitt hat ämne Spanska haha. Jag blir gaaaaalen! Men om åtta dagar är det jul, och snön har inte ens kommit. Om typ två veckor är det  Nyår oxå. Sen om tre veckor blir Mexico. Längtar jag eller läääängtar jag? Haha åååååh sol & bad.

Hit ska jaaaaag! Kommer absolut ta fett me bilder haha. Sedan kommer jag blogga hela tiden oxå hihi! Fast det e synd att det bara e två veckor för det kommer gå sjuuuukt snabbt. Sedan de som varit i både Mexico och Thailand (som har världens finaste stränder) säger att Mexico är mycket bättre. Alltså strandmässigt, människorna osv... Hoppas jag haffar nån snygg Americanare där haha... Fast det klart jag gör lixom vem vill inte ha meeeeeeeeeeeej hallå. Haha drajver, fast nääää. Puss ska plugga nu see ya later aligator <3

.


Visste du att Julia...

skäms inte för att prutta och rapa..offentligt och högt.
♥  är heeelt jävla galen, skojar inte. Störd.
♥ Lägger ibland sjuka och bitchiga kommentarer till folk, och hon fattar inte ens att hon gör det haha.
♥ Väldigt blond i skallen.
♥  är ett städfreak. Hon gillar att städa och hennes rum är nästan alltid perfektion.
♥  bor ute i skogen,typ.
♥ Är skit snäll,rolig och generös.
♥ Äter HELA tiden.
♥ Brukar berätta om sina bajsäventyr ganska ofta.


:) / Fanny som hon tycker är bäst i hela världen

Hejdå



Promenad

Hejsan svejsan nu har vi vart på en skit trevlig promenad runt trångsund... härligt! Helt ärligt så har jag nästan ingenting att skriva om haha, men imorgon så är det typ sista pluggdan och nästa helg äreee juuul! överlycklig, usch. fast nä. mina presenter ( som jag redan tjuvtittat på hehe) fucking is sucking my life asså snälla. glittertröja asså omg jag har inte ens önskat mej det -.- men ska inte klaga ska tråtts allt åka t mexico my hoooes haha.. yeah... brun... :D
Ut på en gääääääääsh tjarå
somraaaaaas jävla tjockis ja va hahah

Fright Night

Häääääy har precis kollat klart på en riktigt bra film haha
Tror jag och Fanny ska ut på en mysig promnad snart, vi kanske hörs efter :)
hahahah shit va ful va gör jag

Family Guy

Sitter hemma hos mej med fanny, vi kom hem för en liten stund sen. Käkade precis ravioli, o nu sitter vi o käkar cola o sura nappar :) Fett nice. Idag har jag bara vart i skolan, stannade tills klockan fyra. duktigt eller hur? :) sen åkte jag med fanny hem t henne, hon packade sina saker o sen åkte vi dirr t mej hehe. Mina päron e på teater så vi e ensamma hemma tills runt 11 nice eller vaaaaad. Det enda som saknas e väll bers heheh.
jäääävla fjååårtizzzaaaar hahaha

HORUUUUUUUUUUUUUNGE

HEJ JAG KAN INTE HITTA MIN FUCKING SLADD SOM JAG LÄMNADE PÅ GOLVET ASSÅ WTF VEM FUCK RÖR EN SLADD ASSSÅÅÅÅÅ VEM FUUUCK GÖR DET?! FUCKING STÖRDA HUVUDEN I HUSET :D

Strax sova, ska bara va inne på datan lite, kolla på film litegranna o sådär haha...

Jooo idag på morgonen så vaknade jag hemma hos Laura. Vi kollade på skräckfilm, käkade pizza o drack cåååla vi e inte snååååla haha. Men sen åkte jag och suzana hem, jag var med min mamma har saknat henne fett mkt sen ringde Patrik och fråga om jag ville hänga med han, alex o jonte på bio. vi staaack t bio i heron och kollade på In time. Riktigt bra måste jag säga haha. OCH FYFAN VAD SNYGG JUSTIN E I FILMEN MUMS. litet utbrott jag vet men godbit. aja men sen kom jag hem runt nio så från och med sen dess har jag bara lyssnat på musik, provat kläder och vart inne på datan :) Ska kolla på Hopp nu bloggar lite senareeeeee

.


Fyfan hatar att ha lite läsare

Heeeeeeeey bloggen sorry för 0 uppdatering idag men har inte pallat blogga. Skirver snart pöööss!
göööööttt

Yäääääääää

Hmmmmmmm idag gick jag t skolan även fast en sugig natt med keff sömn. Skoldagen gick ganska snabbt, efter skolan var jag med Lizze ett tag sen mötte jag Alex, Gurra och Jonte följde med Alex han skulle klippa sej.... utan pengar!!! haha, men de gick bra fick en joggingtur runt halva stockholm. sedan åkte vi t fridhemsplan snabbis, sen åkte vi t farsta strand o mötte nån Max. Softade där ganska länge kom faktiskt hem precis. Min mamma har äntligen kommit hem, har saknat henne som fan <3 Men ska snart tagga t Laura vi hööööörs :)

Ge mej lite sommar


Visste du att?

* Har feeeeettt svårt för att gilla någon på riktigt ( då menar jag FETT, kan va typ sveriges snyggaste kille eller nått haha de sjukt)
* Har tre knasiga bästa kompisar. Jessica, Fanny och Suzana
* Saknar min mamma har inte sett henne på snart två veckor om ja räknar rätt?
* Att jag inte vart full på riktigt så man knappt kan gå på snart ett halv år
* fucking hate my room haha
* Saknar rågsved grovt
* Har lätt för att inte bry mej och då menar jag inte människo mässo utan typ teknik mässo haha asså mobiler o sånt
* Jag ska ut o gäsha nu haha
* Är skit sugen på öl haha
* Jag älskar kläder hihih
* Har lust att äta upp min katt

Whatafaaaaakkk gör jag vaken?

Jag borde ligga i min sköna säng just nu vill sova haha men kan inte slita mej loss från datan. vafan har jag gjort... har käkat tre marsglassar, en redbull o cola. nyttigt haha kommer aldrig kunna bli nyttig thats not me. kollade på en skit keff film som hette The Ladys men ååå spyr på den filmen haha stängde av den direkt.
hmmmm sen kom min brorsa vi kollade på en skit bra film som gick på teve, tog slut för nån halvtimme sen bara minns inte vad den heter men hööörrruuu ni ska dra o sova snart :D

Morsning Korsning!

Tjabba sitter hemma hos Jessica med Fanny. Och jessica haha. Vaknade runt 1 nån gång, har käkat och spenderat tiden i hennes kök för det mesta haha fataaaasss. Igår var vi hemma hos Jonas med några och sen taggade vi t Årsta hos nån Bella. Det var faktiskt helt OK. Sen gick vi hem t Jessica och sov haha :) Mmmmmmm ska snart dra mej hemmåt blir lite mera uppdatering då!

Såååååja nu har jag äntligen fixat min design liiite bättre, så nu kan man börja blogga :)

Hejhejhej, jag mår toppen!
Tänkte att jag skulle börja blogga nu inför Mexico och jullovet, att va utomlands och blogga är det bästa jag vet haha. Igår var det utgång med Jessica och Fanny, vi var på en konstig fest i Husby men senare runt två var alla att tvunga o tagga så vi mötte Aleksej, Monir och Yasin. Hellloooooo. Jobbiga människor.com haha. Vi hade ganska kul,
luffade runt litegranna, Jessica och Fanny mötte Ferhat och jag följde Alex med hem, slagga där. Åkte från hnm runt två o mötte min farsa i Kärrtorp. Vi åkte t Handen och fixade min ällllllskliiiiing data efter ett halvårs tjat haha!
Ska snart gittish t Jonas och kröka, vi hörs ikväll eller imorn!
År 2007 på Disneyland, Paris.

RSS 2.0